Зодия Лъв да избягва солта. Ето целия хороскоп от ОвенВие сте

...
Зодия Лъв да избягва солта. Ето целия хороскоп от ОвенВие сте
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 юни вторник: Да спре солта зодия

Зодия Лъв да заобикаля солта. 

Ето целия хороскоп от

Овен

Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазово, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод.

Телец

Няма да навредят на общуването Ви с Вашия обичан човек през този ден малко лукавство и лукавщина. Ако бъдете прекомерно бели и пухкави, няма да му е забавно да поддържа връзка с Вас и може да избра нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това надали Ви би трябвало...
 

Близнаци

Денят ще Ви зарадва с вести, свързани с финанси. Може да разчитате на повишение на заплатата, или на приемане на награди. На някои представители на знака ще бъде дадена опция, с цел да получат спомагателна работа. Не е изключено и покачване в служба, само че за задачата би трябвало да прибегнете до ловкост. Работата ще бъде толкоз доста, че за другарство с околните, както и за отмора, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад потребни занимания, което доста ще зарадва по-възрастните роднии, само че ще огорчи приятелите.
 

Рак

Трябва да бъдете прекомерно деликатни в работата си – за позволените през днешния ден неточности ще се наложи да платите много скъпо. Възможни са проблеми в реализация на планове, които са били измислени и планувани от Вас: ще се намерят много пропуски и дефекти. Запазете успокоение: всичко, което става през днешния ден е естествена работна обстановка и изобщо не е злополука. Професионалните проблеми ще се отразят и на връзките с околните Ви. Помнете, че обидите имат свойството да се натрупват и умножават и в случай че не се справите с тях през днешния ден, на следващия ден може да са двойно повече.
 

Лъв

Днешния ден не доста подобаващ за романтика, срещи и диалози с обичания човек. Като цяло няма да можете изцяло да се разбирате един различен, а държанието и думоте на своя обичан човек ще разбирате погрешно. Отделни изречения може да Ви слагат в задънена улица. За да не се нагнетява атмосферата и да не се скапват връзките, през днешния ден е за предпочитане да се заемете със своето усъвршенстване. Може да четете книги по логика на психиката, да си изясните своите слаби места и да работите върху тях.

Избягвайте солта.
 

Дева

Всяка, дори и най-незначителната ловкост, ще бъде възприета от Вашия обичан човек „ на щик ”. Затова се постарайте през днешния ден да сте оптимално почтени и избягвайте всевъзможни двусмислици. Иначе цялата вечер може да се наложи да прекарате в извинения. Нима това Ви е нужно?
 

Везни

Ако сте роденио под знака на Везните, има възможност през днешния ден да се окажете пред не лекия избор сред това, което смятате за свое обвързване, и това, което в действителност би Ви донесло наслаждение. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да вършиме, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв метод. Да кажем, че ще излезете с другари, само че ще се постараете да се приберете в обичайно време. Или ще свършите предватително по-голямата част от работата си, с цел да имзте по-късно време и за удоволствия...
 

Скорпион

Това е един от тези дни, в които с цялостна мощ можете да разгърнете прочувствената страна на своята натура. Освен това е прелестно време за креативен занимания, в които ще се потопите съгласно зова на сърцето си, а не по нужда. Вдъхновението и интуитивното схващане на същността на нещата, ще бъдат за Вас най-хубавия проводник. Може и да Ви е мъчно да устоите пред съблазните и пред опциите да поразнообразите своя живот. Денят също е прекрасен за цялостно разтоварване в уединение, или в компанията на близки хора. Отделете време за другарство с децата, с обичания човек и със старите другари.
 

Стрелец

Само когато се наложи да се сблъскате с фактически комплицирана задача, осъзнавате на какво сте способни. Малките неприятности Ви готвят за сериозните тествания на бъдещето, тъй че бтдете доста деликатни. Някои хора ще са настроени не доста отзивчиво. Трябва да стоите по-настрана от тях, до момента в който настроението им не се възстановява. Просто им покажете, че в случай че се нуждаят от Вас, Вие сте разполагаем. И не го изживявайте, в случай че не се извърнат към Вас за помощ. В това няма нищо персонално.
 

Козирог

Днес няма да Ви стига времето за семейство, персонален живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „ откъснете ” най-малко няколко часа, тъй като другояче в близко време ще имате и сили и време, само че няма да има за кого да ги употребите.
 

Водолей

Водолеи – дами, в случай че Вашата половинка е по-възрастна от Вас сред седем и 10 години, през днешния ден разликата във възрастта може да проличи по доста и разнообразни способи. Много ясно е, че няма да се съгласи да отиде на дискотека с Вас и приятелите Ви. Не се обвинявайте, а просто идете там и се веселете на 100 %. Разбира се, в границите на приличието...
 

Риби

Много рационално и рационално ще се разпореждате с всички съществуващи запаси - финанси, време, както и лични сили и познания. Днес може да договорите преференциални условия за съдействие с нови сътрудници, както и да засилите своето въздействие на отдавнашните, и дружно да реализирате някои Ваши проекти. Не бъдете прекомерно доверчиви: малко ловкост няма да Ви навреди. Възможно е превъзмогване на фамилни различия и възобновяване на връзки, които наскоро са били прекратени не по Ваша самодейност.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР